POLÍTICA DE COOKIES

Avís legal sobre cookies (galetes a partir d’aquí)

En compliment amb el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquesta pàgina web us informa, en aquesta secció, sobre la política de recollida i tractament de galetes.

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Què no són les galetes
No són un virus, ni un troians, ni un cucs, ni spam, ni spyware, ni obre finestres pop-up.

El web www.gloriatorres.cat està adscrit al servei de Google Analytics.

Google Analytics és una eina senzilla i fàcil d’usar que ajuda els propietaris de llocs web a registrar com interactuen els usuaris amb el contingut de el lloc. Quan un usuari navega per les pàgines d’un lloc web, Google Analytics proporciona el propietari d’aquest lloc etiquetes de JavaScript (biblioteques) per registrar informació sobre la pàgina que ha vist l’usuari; per exemple, l’URL de la pàgina. Les biblioteques de JavaScript de Google Analytics fan servir galetes HTTP per recordar el que ha fet un usuari en pàgines o en interaccions anteriors amb el lloc web.

Google Analytics admet tres biblioteques de JavaScript (etiquetes) per registrar l’ús dels llocs web: gtag.js, analytics.js i ga.js. A les seccions següents es descriu com usa les galetes cadascuna d’aquestes biblioteques

Les biblioteques gtag.js i analytics.js configuren les galetes següents:

Nom

Durada

Descripció

_ga

2 anys

S’usa per distingir als usuaris.

_gid

24 hores

S’usa per distingir als usuaris.

_gat

1 minut

S’usa per limitar el percentatge de sol·licituds. Si s’ha implementat Google Analytics mitjançant Google Tag Manager, aquesta galeta es dirà _dc_gtm_ <property-id>.

AMP_TOKEN

De 30 segons a 1 any

Inclou un símbol que es pot utilitzar per recuperar un ID de client del servei de IDs de client d’AMP. Altres possibles valors indiquen inhabilitacions, sol·licituds en curs o errors obtinguts al recuperar un IDs de el servei de IDs de client d’AMP.

_gac_ <property-id>

90 dies

Inclou informació de la campanya relativa a l’usuari. Si heu vinculat els vostres comptes de Google Analytics i Google Ads, les etiquetes de conversió en lloc web de Google Ads llegiran aquesta galeta, llevat que la desactiveu.

Personalització

Consulteu la guia sobre galetes i identificació d’usuaris amb gtag.js per saber totes les formes en que es poden personalitzar aquests valors predeterminats amb gtag.js.

Consulteu la guia per a programadors de dominis i galetes de analytics.js per saber totes les formes en que es poden personalitzar aquets valors predeterminats amb analytics.js.

Consulteu el document Seguretat privacitat en Universal Analytics per obtenir més informació sobre Universal Analytics i les galetes.

Us de galetes: ga.js

La biblioteca de JavaScript ga.js usa galetes pròpies per a:

  • Determinar el domini de què es farà el seguiment.
  • Distingir als usuaris únics.
  • Limitar el percentatge de sol·licituds.
  • Recordar el nombre i la durada de les visites anteriors.
  • Recordar la informació de les fonts de trànsit.
  • Determinar l’inici i la fi d’una sessió.
  • Recordar el valor de les variables personalitzades a nivell de visitant.
 

Aquesta biblioteca configura les galetes següents:

Nom

Durada per defecte

Descripció

_utma

2 anys a partir de la configuració o actualització

S’usa per distingir usuaris i sessions. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca de JavaScript i no hi ha cap galeta __utma. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics

_utmt

10 minuts

S’usa per limitar el percentatge de sol·licituds

_utmb

30 minuts a partir de la configuració o actualització

S’usa per determinar noves sessions o visites. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca de JavaScript i no hi ha cap galeta __utmb. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics

_utmc

Fi de la sessió de el navegador

No s’usa en ga.js. Es configura per interactuar amb urchin.js. Anteriorment, aquesta galeta actuava juntament amb la galeta __utmb per determinar si l’usuari estava en una nova sessió o visita

_utmz

6 mesos a partir de la configuració o actualització

Emmagatzema la font de trànsit o la campanya que explica com ha arribat l’usuari a la pàgina web. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca de JavaScript i s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics

_utmv

2 anys a partir de la configuració o actualització

S’usa per emmagatzemar dades de variables personalitzades a nivell de visitant. Aquesta galeta es crea quan un programador fa servir el mètode _setCustomVar amb una variable personalitzada a nivell de visitant. També es feia servir per al mètode _setVar, que ja no està disponible. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics

Desactivar les galetes

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador.
En la majoria dels navegadors web s’ofereix la possibilitat de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip.

A continuació podeu accedir a la configuració dels navegadors webs més freqüents per acceptar, instal·lar o desactivar les galetes:
Configurar galetes en Google Chrome
Configurar galetes en Microsoft Edge
Configurar galetes en Mozilla Firefox
Configurar galetes en Safari (Apple)