I poder unir la
 formació i l’scrapbooking
 m’entusiasme 

Les fotografies expliquen una història i tu pots fer que ho facin d’una manera bonica i especial.

Aquest és el meu projecte Papallones a la panxa, on desenvolupo la meva passió per la formació i, també, per la creativitat.


És un espai on, mitjançant tècniques d’scrapbooking, puc compartir el convenciment que crec que tenen els records expressats a través de fotografies, de colors i de formes.

logo papallones

Tens moltes fotografies?

T’agradaria compartir-les però les tens guardades en una capsa o en el teu ordinador? Vols recordar els bons moments i fer-ho d’una manera especial?

Si la resposta és “sí” i, a més, tens ganes de desconnectar una estona de la rutina del dia a dia i deixar fluir la teva creativitat, has trobat l’activitat ideal.
Amb l’scrap europeu podràs fer uns àlbums de fotografies, on recolliràs les teves grans històries, i ho faràs destacant les fotos mitjançant la utilització de formes i colors que vindran inspirats per la mateixa imatge

L’objectiu és que creïs uns àlbums que expliquin històries i que et faci il·lusió transmetre a futures generacions. Com? Retallant les fotografies, donant-les forma i combinant-les amb decoracions de paper, colors, segells… i així fer que aquestes llueixin al màxim.

Descobriràs una nova manera de treballar amb les fotografies que té moltes possibilitats.

Hola! Soc Glòria Torres

I, amb el meu projecte Papallones a la panxa, uneixo dues grans passions: els àlbums de fotografies, com a recollidors de les històries familiars, i el gaudir de tot allò que es fa de forma manual, amb amor.

El meu estil d’scrap és l’europeu, l’estil AZZA, del qual soc monitora acreditada des de 2015.

Els meus anys d’experiència en formació em capaciten per comunicar bé les tècniques que et permetran obtenir uns bons resultats. A més ho faràs passant bones estones i allunyada de qualsevol preocupació i de l’estrès del dia a dia.

Com són els meus tallers d’scrap?

En els meus tallers coneixeràs les tècniques que et permetran fer un àlbum amb pàgines molt boniques, que donaran a les fotos tot el protagonisme que es mereixen i, a més, sabràs quines són les eines i materials més aconsellables.

Per això considero molt important que el projecte et quedi acabat i que vegis les possibilitats de composició i decoració que ofereix aquest estil.

Vols aprendre scrap i crear records bonics i originals? T’agradaria organitzar un taller?

T’ofereixo diverses opcions:
Formació presencial en alguna entitat amb què col·laboro: acostumen a ser tallers de diverses sessions on fem un projecte complet i treballem tècniques diverses.
Tallers monogràfics d’elaboració d’una pàgina, de coneixement o perfeccionament d’una tècnica determinada.
Scrap parties per a un grup d’amigues amb ganes de fer scrap i adaptat ben bé al que vosaltres vulgueu.
Tallers online mitjançant sistemes de videoconferència amb connexió en directe, quan la distància et pugui fer difícil assistir a les formacions presencials.

Que diuen els meus alumnes o entitats per les qual col·laboro

Biblioteca Mercè Rodoreda

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro porta programant tallers d’scrapbook amb la Glòria Torres des de 2016. Destaquem la qualitat dels projectes presentats i la bona acollida per part de les nostres usuàries de les seves propostes, omplint sempre les places disponibles. En els seus tallers ofereix a les participants una gran varietat de material d’scrap, que facilita l’elaboració dels projectes a realitzar. En destaquem, també, les seves qualitats docents, planificant molt bé el treball a realitzar a cada sessió, així com també la seva dedicació a les alumnes donant atenció individualitzada amb la màxima equitat possible.

Elena Rams, Bibliotecaria www.bibgirona.cat/biblioteca/bmrcastellplatjadaro

La impactante simpatía de Glòria hace ya que desde el primer
 contacto una se sienta involucrada en el proyecto “Scrap Europeo”. 
La capacidad de comprender cuál es el fuerte de cada una de las participantes, la lleva a crear en continuación un proyecto personalizado de refinado buen gusto. Aconseja, no invade, propone 
sin imponer y al final cada trabajo identifica a cada tallerista. Personalmente me sentí muy a gusto escuchando su desenvoltura pedagógica, disfrutando de la habilidad creativa que la distingue y un perfeccionismo que no deja nada al azar. Gracias Glòria, espero con
 alegría y paciencia un próximo encuentro.

Beatriz Mantillan
Susana Tejero

La vaig conèixer a un taller de la biblioteca de Platja d’Aro. Des del 
primer moment em va encantar la seva forma d’explicar, ensenyar els
projectes, i tant propera com és. Des de llavors he intentat anar a diferents tallers que ha fet a la zona i sempre està innovant amb 
diferents tècniques d’scrap.

Feia temps que coneixia l’scrap europeu però no ha estat fins que he 
conegut a la Glòria que he començat a gaudir d’aquesta modalitat. Té 
grans idees, molt bona tècnica i és molt resolutiva. Quan et quedes aturada i no saps com continuar amb el teu projecte, la Glòria et guia amb els seus suggeriments sempre respectant la teva opinió. He fet
 tres tallers amb ella i continuo aprenent amb la mateixa il·lusió .
Gràcies Glòria per la teva dedicació, devoció, inquietud i creativitat!!

Sònia Rubiano
Natina Isart

He tingut el plaer d’assistir a un curs d’Scrap Europeu impartit per la 
Glòria, i la veritat és que les seves classes es passen volant. Quan t’has donat compte, ja ha passat un matí sencer. La seva forma d’explicar
 és molt clara i fàcil d’entendre. He après en un sol curs tècniques que 
desconeixia i a la vegada m’ha obert una nova visió de l’scrap. Moltes
 gràcies per impartir aquests cursos!

Que comenci la inspiració!


Et proposo gaudir d’una estona creativament divertida. No cal que hagis fet scrap abans, només que t’agradi la
idea i tinguis ganes d’explicar la teva història a través d’àlbums de fotografies.

Si vols rebre més informació, t’agradaria organitzar un taller o tens qualsevol dubte, envia’m un email a 
gloria@papallonesalapanxa.cat o bé emplena aquest formulari i et respondré molt aviat.